Cum ajută uleiul CBD?

Aveți un copil cu sensibilitate pregnantă, autism, ADHD, cu nevoi educaționale speciale? Doriți să evitați tratamentele medicamentoase, sunteți totuși în căutarea unei soluții? Vă recomandăm să citiți povestea scrisă de Ana.

„Încă am în telefon videoclipul cu băiețelul meu, în care avea un tic atât de sever, încât nu putea mânca, nu reușea să ducă furculița la gură. Avea cinci ani atunci. Clipea non-stop, trăgând capul între umeri, mișcând ochii în continuu, mormăind. Întotdeauna era neliniștit, iar după ce s-a născut fratele său, situația a devenit din ce în ce mai îngrijorătoare. Ne-am gândit la opțiunea de examinare neurologică, însă consțientizarea bolii în acel moment nu părea o soluție inteligentă. Apoi m-am confruntat cu o reclamă despre uleiul CBD.

Am mai auzit despre acest ulei în trecut, însă această confruntare mi s-a părut oportună. Am început să citesc mai multe despre acest subiect și am aflat că CBD-ul este utilizat cu eficiență crescută pentru astfel de simptome (printre multe alte afecțiuni și boli, cum ar fi tratamentul cancerului). Acest produs nu provoacă dependență, iar datorită faptului că nu are componentă psihoactivă (THC), poate fi administrat fără probleme la copii. După ce am văzut reclama, am apelat la un specialist pentru a cere opinii despre alegerea produsului potrivit, respectiv dozarea acestuia.

Am început să îi administrez CBD-ul sub formă de picături, sublingual, însă ticul a îngreunat procedura. În acea perioadă, simptomele s-au agravat și îmi amintesc că trebuia să mă străduiesc să nu plâng când îl priveam. A doua zi, dimineața, am ieșit în sufragerie să-l văd pe băiețelul meu, care obișnuia să se trezească agitat, în acea zi stătea liniștit și desena. În timpul zilei a mai avut ticuri, însă într-o măsură mai mică și din ce în ce mai rar în fiecare zi, iar după o săptămână, nu mai avea deloc.

Fiul nostru a devenit mai echilibrat datorită CBD-ului, care ajută sistemul nervos, în combaterea anxietății. Este un medicament puternic, fără efecte secundare și fără denaturarea personalității. Dacă nu vedeam acest lucru cu ochii mei, nu puteam să cred. ”

Postări asemănatoare